Home Geen categorie Wil je van je caravan af? Lees dan deze tips hoe je het aanpakt!

Wil je van je caravan af? Lees dan deze tips hoe je het aanpakt!

by smartranking

Van de Nederlandse Veluwe, De Belgische Ardennen tot aan de Franse Bourgogne en het hoge Scandinavische noorden. Met je caravan heb je vele afstanden gereden en de mooiste plekken gezien en herinneringen gemaakt die je je hele leven bij je draagt. Maar helaas is het moment daar aangekomen. Je hebt besloten, nu je de caravan niet meer zo veel gebruikt, om hem weg te doen en iemand anders er blij mee te maken. Alleen is er één probleem: je weet niet hoe je het moet aanpakken. Gelukkig ben je vandaag bij dit artikel belandt. Wij hebben een aantal tips die jou helpen je caravan te verkopen.  

Marktplaats 

Als je denkt aan je caravan verkopen, dan denken we vaak heel snel aan Marktplaats. Het is dé online tweedehandswinkel waar je een ontzettend grote doelgroep op kunt bereiken. Wanneer je een advertentie gaat plaatsen voor je caravan zijn een paar dingen erg belangrijk:  

  1. Zorg voor goede foto’s 
  1. Maak je caravan schoon en ruim hem op anders is het geen aanzicht op de foto! 
  1. Zorg voor een goede beschrijving met alle bijzonderheden 
  1. Bepaal een prijs die je er minstens voor wilt hebben 
  1. Zet meldingen aan op je telefoon 

Gebruik je netwerk 

Aangezien je al jarenlang eigenaar bent van je caravan voelt het als je afscheid gaat nemen van je kindje. Hierdoor wil je natuurlijk het liefst dat je oude caravan ook in goede handen komt en dat iemand anders er ook een geweldige tijd mee kan beleven. Gebruik om deze reden je netwerk goed. Vraag dus rond of familieleden, vrienden interesse hebben om hem te komen. Plaats dus in meerdere groeps-chats een bericht en wellicht wil een verre neef of nicht je caravan wel kopen voor een goed prijsje! Je kan ook eenvoudig een Facebook bericht plaatsen om te kijken of je online vrienden misschien geïnteresseerd zijn in een gebruikte caravan.  

Schakel een verkooppartij in 

Wil je liever niet te veel moeite doen om je caravan te verkopen, maar wil je er wel een leuk prijsje voor? Dan raden wij het je aan om een verkooppartij in te schakelen die jouw caravan opkoopt en deze weer verkoopt aan de juiste persoon. Er zijn verschillende caravan opkopers, zeker op het internet. Wanneer je de zoekterm: caravan verkopen particulier, gebruikt dan kom je gegarandeerd bij een geschikt bedrijf terecht. Succes! 

You may also like

Leave a Comment