Home Travel Met de caravan op vakantie

Met de caravan op vakantie

by smartranking
caravan-vakantie

Mijn ouders, broer, zusje en ik zijn op vakantie gegaan naar het oosten van het land. We zijn naar Enschede gegaan en zijn daar op een camping geweest. We zijn met onze hobby caravan gegaan die 4 jaar oud is. We hebben heel Enschede gezien. Enschede is een leuke stad waar veel verschillende winkels zijn gevestigd. Daarnaast is er heel veel natuur in het oosten. Je hebt het Rutbeek waar je in de zomer kan gaan zwemmen en heel mooi kan lopen met de hond of met de familie.

Enschede 

Wij zijn op vakantie gegaan in de winter. Het is dus best wel koud buiten. Gelukkig hebben wij een kachel in de hobby caravan. De 1ste nacht verliep best wel goed, het was niet koud en heb goed kunnen slapen. Het wakker worden was wat lastiger maar dat komt omdat ik heerlijk lag te slapen. Op dag 1 gingen wij de stad verkennen. We hadden fietsen gehuurd zodat we overal snel naar toe konden verplaatsen. De stad was mooi versierd in de kerststemming. Het is een heel erg gezellige stad met veel verschillende winkels en eettentjes. In de avond kan je ook heel gezellig zitten op het terras. Op het terras zit je meestal op de oude markt, waar heel erg veel terrasjes zijn. Je kan alle terrasjes langs en er zitten ook clubs op de oude markt. De 1ste dag was een geslaagde dag.

Hobby Caravan

Toen wij terugkwamen van de gezellig avond hadden we een probleempje. De kachel van de caravan was kapot. Dit was natuurlijk helemaal niet fijn. We hebben de nacht in een koude caravan geslapen. De volgende dag zijn we gaan kijken naar oplossingen. We kwamen uit bij een hobby caravan dealer: PenCaravans. Het bedrijf heeft ons heel erg goed geholpen. De service was goed en de prijs was ook heel netjes. De mensen van het bedrijf hebben een heel erg mooi resultaat geleverd. We hebben de caravan om 10 uur in de ochtend gebracht, en om 3 uur was die klaar om opgehaald te worden. Het was een heel erg goed caravan reparatie bedrijf die je zeker moet onthouden.

De rest van de week verliep heel erg goed met de caravan. We hebben een fantastische week gehad en veel gefeest.

You may also like

Leave a Comment