Home Hotel Vincci Lys Valencia

Hotel Vincci Lys Valencia

by smartranking

Hotel Vincci Lys Valencia

Een elegant en modern hotel met 101 kamers, waarvan 1 suite, 4 junior suites, 13 Exceutive kamers met balkons en 81 standaard kamers met twee eenpersoonsbedden. Alle kamers beschikken over satelliet TV, pay-TV, WiFi Internet. Bovendien kunt u uw eigen kussen kiezen door gebruik te maken van het kussenmenu.

In het hotel bevindt zich het Almudí Restaurant en Micalet Bar, beide gelegen op de begane grond van het hotel. Hier wordt creatief gekookt met marktproducten en er wordt een uitgebreid menu aangeboden met verfijnde gerechten. Breng een bezoek aan het restaurant om te genieten van heerlijke, mediterrane gerechten die met liefde en zorg worden bereid.

Kamers

De suite heeft een hal, een woonkamer met comfortabele bank en eethoek en 2 aparte slaapkamers. De junior suites hebben een grote woonkamer met een hal, 2 comfortabele stoelen, een eethoek, een bureau en een aparte slaapkamer.
De Executive kamers liggen op de 5e en 6e verdieping en bieden veel ruimte en licht. Ze hebben een kleine hal, slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en een groot balkon.

Locatie

Direct in het centrum van Valencia, slechts op 2 minuten loopafstand van het trein station en het stadhuis. Gelegen in een rustige voetgangersstraat en omringd door talrijke winkels, restaurantjes en interessante gebouwen. Vlakbij de stierenvechtersarena, de Lonja, centrale markt, de kathedraal met de El Miguelete klokkentoren en de Serranos en Quart torens. Dit is een uitstekend beginpunt voor mensen die Valencia willen verkennen. Auto’s kunnen op de eigen parkeerplaats of tegen betaling in de eigen parkeergarage geparkeerd worden. Maar ook makkelijk vanaf het vliegveld te bereiken met het openbaar vervoer.