Home Hotel De Las Letras Madrid

Hotel De Las Letras Madrid

by smartranking

Hotel De Las Letras Madrid

Het totaal gerenoveerde hotel, gelegen op de hoek van Gran Via, biedt gasten exclusieve kamers die gedecoreerd zijn met motieven uit de wereld van de kunst en literatuur. Het hotel heeft een gracieuze combinatie van de originele geglazuurde tegels, dak en steengravures van het gebouw met het modernste design binnen. De beste en meest gewaardeerde elementen zijn bewaard gebleven, zoals de tegelmozaïeken, de plafonds, de originele beeldhouwwerken, een oude lift en de elegante trap. Het gebouw heeft een terras met een schitterend uitzicht over de daken van Madrid. In de bibliotheek kunnen lezers kiezen uit een moderne selectie van grote literaire werken en genieten op een van de comfortabele sofa’s.

Kamers

Het De Las Letras H&R Hotel heeft 103 met air-condition uitgeruste kamers op 6 verdiepingen. Alle grote kamers hebben hoge plafonds en grote ramen, waar veel licht doorheen valt. De muren van de kamers zijn geschilderd in originele die op iedere verdieping anders zijn. Een andere eigenschap van het hotel zijn de inscripties op de muren met citaten uit literatuur van beroemde schrijvers en dichters. Deze combinatie van elementen zorgt voor thematische decoratie voor de gasten, in een warme, gezellige en intieme omgeving. In alle kamers is gratis draadloos internet beschikbaar.

Eten & Drinken

Het De Las Letras Restaurant ligt op de begane grond en is zowel via het hotel als vanaf de straat (Calle Clavel) toegankelijk. Een van de meest opvallende eigenschappen van dit restaurant, met ruimte voor 88 gasten, zijn de glazen muren waardoor er vooral natuurlijk licht binnenvalt. Het ontwerp van het restaurant past goed bij de rest van het hotel. Het restaurant is open van 13.30 tot 24.00 uur ‘s nachts.

Het hotel beschikt ook over een Lounge, grenzend aan het restaurant. Ideaal voor een snelle snack of een aantal tapas. In de avond kunt u hier genieten van diverse cocktails op het ritme van de meest recente muziek. Een andere speciale optie voor u, die u aangenaam zal verrassen is het zomer terras in het penthouse, met een spectaculair uitzicht over de typische Madrileense buurten.

Locatie

Het hotel ligt in de literaire wijk van Madrid, ‘Barrio de las Letras’, wat terug te vinden is in het thema van het hotel. In de kleine straatjes van deze wijk zijn bijzondere boekenwinkels te vinden. Het levendige Plaza Santa Ana ligt op 500 meter van het hotel.