Home Grand Hotel Bonanno Pisa

Grand Hotel Bonanno Pisa

by smartranking

Grand Hotel Bonanno Pisa

Algemeen

Het Grand Hotel Bonanno is een 4 sterren hotel dat zijn naam ontleent aan de architect die begonnen was met de bouw van de scheve Toren, het symbool van het oude mangifieke Pisa. Het hotel heeft zijn deuren geopend in januari 2006. Een modern hotel met alle benodigde diensten en faciliteiten voor een comfortabel verblijf. Het hotel beschikt over een prive parkeerterrein. Bij aankomst wordt u hartelijk welkom geheten door de Receptie en een portier onlast u van uw baggage. Het personeel is zeer behulpzaam, u krijgt een kaart en informatie over Pisa om direct op pad te kunnen gaan!

Faciliteiten & Diensten

Het hotel heeft een lobby met een fraaie marmeren vloer, met aan een kant de ontbijt- en dinerzaal en aan de andere kant de vergader-ruimte. Het ontbijtbuffet biedt een ruime selectie van warme en koude gerechten, keuze genoeg voor iedereen!
Het Bonanno restaurant biedt zowel een internationale keuken als typische Toscaanse gerechten. Het hotel kan voor alle gelegenheden, partijen en gala diners de catering verzorgen.
De lobby en de internet corner hebben draadloos internet, de kamers hebben kabel internet, allen beschikbaar tegen betaling. Aan de achterzijde van het hotel bevindt zich een terras, met café/bar service, waar bijna de hele dag de zon op staat. Gedurende de hete zomer is dit terras overdekt voor de benodigde schaduw, maar gedurende de lente en de herfst kunt u volop genieten van het zonnetje!

Kamers

Het hotel heeft 80 kamers en 6 junior suites. Er zijn kamers beschikbaar op de begane grond voor mindervaliden. Voor families zijn er kamers met tussendeur beschikbaar. Alle kamers hebben een LCD TV en raam verduistering. Badkamers hebben een douche of bad.

Locatie

Het hotel is slechts op 12 minuten loopafstand van ‘Campo dei Miracli’, het veld der wonderen, waarvan onder andere de bekende scheve Toren van Pisa! Ook andere bezienswaardigheden, de universiteit, de restaurants en de winkels zijn op 15 minuten loopafstand. Ook het Congresgebouw is niet ver van het hotel.

Voor diegene die per trein reizen, het hotel is vlakbij het Pisa S. Rossore trein station gelegen. Heel handig aangezien het direct verbindingen heeft met Florence, Lucca, Viareggio en Pisa vliegveld. Een treinrit naar Florence duurt iets meer dan 1 uur en een kaartje kost slechts € 5,50, naar Lucca duurt het 20 minuten en kost € 2,40. Van en naar Pisa Vliegveld kunt u met de trein, bus of taxi.