Home Travel Hou jij van sportieve vakanties? Overweeg een elektrische fiets!

Hou jij van sportieve vakanties? Overweeg een elektrische fiets!

by smartranking
amslod

Koop je elektrische fiets via amslod.nl en lees de ervaringen die mensen met deze fietsen hebben. Amslod is een van de eerste geweest die met een kleurendisplay kwam voor de elektrische fietsen. Maar ook lopen zij voorop in de technologie van de accu. Deze kan i.c.m. voorwielmotor meer dan 50 KM meegaan. Maar ook bij de middenmotor modellen ondersteund deze zeer goed. Een voorwielmotor is ideaal voor de mensen die lange afstanden willen maken. De middenmotor modellen worden vaak gekozen door mensen die veel gebruik maken van de fiets. Deze hebben namelijk een perfecte en naadloze ondersteuning aan zowel de voorkant als de achterkant. Ook kun je extra power inzetten om nog lichter te kunnen fietsen.

Waarom mensen kiezen voor de A van Amslod

Je kun lezen wat klanten over ons vinden op Amslod fiets review. Zoals je ziet zijn ze erg te spreken over de garantie die wij bieden. Wij bieden niet 2 maar zelfs 3 jaar garantie. En daarnaast hoef je niet naar ons toe te komen. Wij komen naar jou toe of dit nu op het werk is of bij je thuis. Ons doel is om jou snel mogelijk weer de weg op te krijgen. Daarnaast zijn mensen ook tevreden over de kracht die onze fiets biedt. Hij gaat namelijk zo de heuvels op en bergen zijn ook voortaan een peulenschil met de krachtige middenmotor. Ook de levensduur van de accu is iets waar we veel complimenten over krijgen.

Welke uitvoeringen zijn er ?

De amslod fiets is er in verschillende uitvoeringen. De middenmotor modellen zijn de ideale fiets voor mensen die hem veel gebruiken. Je hebt namelijk nooit meer last van parkeerproblemen in het centrum. Een fiets kun je namelijk beter kwijt als een auto. Dit scheelt een hoop tijd en geld! Daarnaast heb je met het middenmotor model een geweldige ondersteuning. Je hoeft niet meer veel te fietsen voor je ergens aan kunt komen. Het voorwielmotor model is juist weer geschikt voor de mensen die grote afstanden rijden. Doordat er alleen aan het voorwiel een motor zit gaat de accu langer mee. Ook de weerstand van deze fiets is geweldig. Je moet net iets meer trappen maar je kunt er wel veel langer tegenaan. Wat wil je nog meer?

De ervaring van onze klanten

Onze klanten zijn meer dan tevreden over de A van Amslod. Het is namelijk mogelijk om kosteloos een brochure aan huis te ontvangen. Natuurlijk kun je ook alle modellen online vergelijken. Maar bovenop dat bieden wij niet 2 maar 3 jaar garantie aan huis. Dit betekent dat je overal in Nederland geholpen kan worden zonder naar de fietsenmaker te hoeven. Ook de proefrit kun je bij jouw thuis maken. Wij nemen dan 1 of meerdere modellen mee om te kijken welke het beste bij je past. Zo weet je zeker dat je een goede aankoop doet. Ook zijn onze fietsen voorzien van een kleurendisplay en de laatste technieken. Zo kun je alles goed en duidelijk aflezen en je prestaties verbeteren.

You may also like

Leave a Comment