Home Geen categorie De meest romantische hotels van Drenthe

De meest romantische hotels van Drenthe

by smartranking
de meest romantische hotels van drenthe

De meest romantische hotels van Drenthe

Wil jij binnenkort samen met je partner gaan ontspannen? Kom dan naar de meest rustgevende provincie van ons land: Drenthe. In deze provincie is altijd genoeg te doen voor zowel jong als oud. Er zijn tal van museums, parken en bezienswaardigheden waardoor jij je zeker weten niet hoeft te vervelen. Daarnaast beschikt Drenthe over een ontzettend groot aanbod aan hotels. Hiermee is een vakantie zo gepiept. Wanneer je samen met jouw partner wilt ontspannen in deze provincie, dan mag een overnachting in één van de meest romantische hotels van Drenthe natuurlijk niet ontbreken. Lees snel verder en wie weet heb jij binnenkort een onvergetelijke vakantie!

1. Châteauhotel de Havixhorst

Voel jezelf van adel met een overnachting in het schitterende châteauhotel de Havixhorst. Dit hotel ligt op de rand van Overijssel en is hiermee de perfecte uitvalbasis wanneer je meerdere uitjes op het programma hebt staan. In slechts vijf minuten ben je namelijk al in Meppel. Daarnaast zit dit hotel gevestigd in een oud kasteel voor een bijzondere ervaring. Er zijn acht verschillende suites in diverse stijlen. Zo heeft iedere kamer een ander kleurenpalet met hoge plafonds en houten balken. Bovendien ligt het châteauhotel de Havixhorst middenin een natuurreservaat, waardoor je altijd verzekerd bent van rust en stilte. Een absolute aanrader hierbij zijn de dichtstbijzijnde wandelroutes in Drenthe waarmee je meerdere facetten van de ongerepte natuur krijgt te zien.

2. Landhotel Diever

Wil je toch liever op een centrale plek in Drenthe overnachten? Kies dan eens voor het landhotel Diever. Dit hotel zit gevestigd in een gerenoveerde boerderij die direct naast het nationaal park Drentse-Friese Wold ligt. Het vernieuwde gedeelte van het landhotel Diever is volledig milieuvriendelijk wat het hotel bijzonder maakt. Daarnaast beschikt het hotel over zeventien moderne kamers die van alle gemakken zijn voorzien. In de avonden kan je zelfs van alle stilte genieten op je eigen privé terras. Bovendien kijken de meeste kamers uit op een weiland vol met grazende schapen, waardoor je al snel kriebels krijgt om de natuur te ontdekken. Het landhotel Diever is hiermee uitermate geschikt voor iedereen die graag gaat wandelen of fietsen.

3. Boutique Hotel de Drentse Liefde

Ervaar de romantiek bij het knusse Boutique Hotel de Drentse Liefde. Dit kleinschalig hotel ligt in het pittoreske dorp Dwingeloo en is de perfecte uitvalbasis voor natuurliefhebbers. Het hotel ligt namelijk vlakbij meerdere nationale parken waar je naar hartenlust kan wandelen, fietsen of hardlopen. Het Boutique Hotel de Drentse Liefde beschikt over elf comfortabele kamers die ieders een eigen karakter hebben. Doordat dit hotel kleinschalig is ervaar je de voordelen van zowel een hotel als een bed & breakfast. Hiermee is het hotel in Dwingeloo ideaal voor iedereen die geen last wil hebben van andere gasten. Wanneer kom jij jouw romantische vakantie vieren in Drenthe?

You may also like

Leave a Comment