Home Travel De gemiddelde kosten van het huren van een prive jet

De gemiddelde kosten van het huren van een prive jet

by smartranking
prive jet

Het vliegen met een privé jet is iets dat niet veel mensen doen, maar iets dat wel behoorlijk wat voordelen met zich meebrengt. Uiteraard is het vliegen met een privé jet een stuk duurder dan het vliegen in een regulier passagiersvliegtuig. Je hebt het hele vliegtuig voor jezelf en alles wordt afgestemd op jouw wensen en de locatie van je hotel. Logischerwijs komt hier dan ook een wat hoger prijskaartje aan te hangen. Hieronder lees je meer over de gemiddelde prijzen van een privé jet huren.

Waarvan is de prijs afhankelijk?

De prijs is bij een privé jet afhankelijk van veel verschillende factoren. Om te beginnen is de plek van het hotel waar je naartoe wilt vliegen een zaak die een behoorlijke rol speelt. Indien je naar een niet al te ver Europees land wilt kost dat uiteraard een stuk minder dan wanneer je heen en weer wilt vliegen naar bijvoorbeeld een Aziatisch of Afrikaans land. Daarnaast bepaal je alvorens je gaat vliegen zelf wat je in het vliegtuig gaat eten. Dit kan betekenen dat de prijs van de vlucht ook een stuk hoger wordt als je een duurder gerecht wilt eten. Ook de hoeveelheid eten is bepalend. Het aantal personen waarmee je vliegt heeft invloed op de prijs, mede doordat er hierbij aan meer eten gedacht moet worden. Verder speelt het uiteraard ook een rol wat voor privé jet je huurt. Hoe luxer, hoe meer geld je betaald.

Een prijsindicatie en de voordelen
Je kunt er vanuit gaan dat je vanaf de 7500 euro al kunt kijken naar een privé jet. Dit is dan echter geen zeer uitgebreide vlucht. Je geniet natuurlijk wel van de klassieke voordelen van een privé jet, waaronder het niet in de rij hoeven te staan op het vliegveld en het kunnen kiezen wat je eet, maar naar een hele verre hotelbestemming heen en weer met de hele familie zal niet lukken. Als je toch een wat uitgebreidere vlucht wilt met meer personen naar een relatief ver land zul je al snel moeten denken aan zo’n 10.000 euro. Voor de mensen die het nog luxer, nog uitgebreider en nog fijner willen hebben kan gerekend worden op een prijskaart rond de 12.500 euro. Bepaalde voordelen heb je zoals gezegd sowieso wanneer je met een privé jet vliegt. Onder deze voordelen valt overigens ook het feit dat je niet uren van te voren op het vliegveld aanwezig hoeft te zijn en dat je zelf kunt kiezen hoe laat je wilt vliegen op welke dag. Uiteraard is niet ieder tijdstip mogelijk, maar je bent behoorlijk vrij in je keuze.

You may also like

Leave a Comment